Neem contact met me op

Laat weten waar je naar op zoek bent, neem contact op

Neem contact op om te informeren hoe ik je kan helpen aan de kennis die je wilt leren. Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Gastdocent op school

Ik geef les als freelance (gast)docent op scholen, laat je docent of je afdelingsleider vragen naar wat de mogelijkheden zijn. Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Cursus op locatie

Ik geef cursus op een locatie bij je in de buurt; met een groep kunnen we dan een aantal sessies plannen. Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Training op het werk

Ik kom naar het bedrijf waar je werkt en ik geef je daar training. Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Privéles of les via de webcam

Ik geef 1 op 1 les om van jou een web ontwikkelaar te maken of, lekker thuis achter de webcam, dat scheelt een hoop reizen. Bel, mail of vul het onderstaande contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

CRKBO Geregistreerd docent

Ik ben geregistreerd bij Het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs. Lees hier meer over CRKBO en ik ben uiteraard in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Je naam

Je e-mail adres

Je telefoonnummer

Ik ben:

Ik wil meer weten over

Onderwerp

Je bericht

Even controleren of je geen robot bent!